Waar moet u in de regio Zwolle naar toe voor het onderhoud of een reparatie van uw auto? Hierover twijfelt iedereen wel eens. Importeurs duwen hun dealers namelijk in een superstrak keurslijf en in nog strakkere tarieven. Rekeningen voor onderhoud en reparatie rijzen daarom al heel snel de pan uit. Voor degene dat niet wil, in Zwolle, bij Zwier Autoservice, bent u helemaal aan het juiste adres.

Universeel

Zwier Autoservice is een universeel autobedrijf, zonder merkverplichtingen dat zich voornamelijk toelegt op reparatie en onderhoud van alle merken auto's. U kunt het zo gek niet bedenken of de medewerkers van Zwier Autoservice weten wel een oplossing voor uw probleem te vinden. Hebt u het vermoeden dat er met uw auto iets niet in orde is? Rij dan meteen naar de Schoenerweg 1c in Zwolle. De medewerkers van Zwier Autoservice staan hier gegarandeerd klaar om voor u een diagnose te stellen, om een tijdelijke reparatie uit te voeren en/of om u een goed en gedegen advies te geven.

Kleine organisatie

Het voordeel van een relatief kleine organisatie, zoals wij bij Zwier Autoservice, is dat we onze klanten persoonlijk kennen. En dat koesteren we! In een familiare sfeer, waarbij ook tijd is voor een praatje, worden problemen aan uw auto als sneeuw voor de zon opgelost!

Ons team

Hein Zwier

Eigenaar

Mitchell Zwier

Eigenaar

Telefoon icoon

Problemen met uw auto? Bij Zwier Autoservice helpen we u direct!

Bel: 038 - 421 72 94!

Contact