APK bij Zwier Autoservice, gewoon een vertrouwd adres!

Maak een afspraak voor een APK

Bij Zwier Autoservice kunt u ook terecht voor een APK (Algemene Periodieke Keuring).  

Wij zijn volledig merk onafhankelijk. Dit betekent dat u dus bij ons terecht kunt met elke auto of bedrijfsauto.

Wij van Zwier Autoservice voeren de verplichte APK-keuring graag voor u uit

Een losse APK-keuring kost bij Zwier Autoservice € 40,- voor benzineauto's en € 75,- voor dieselauto's inclusief viergasmeting of roetmeting en afmeldkosten. Wij rekenen geen extra kosten achteraf dus. Hiermee zijn wij niet de goedkoopste, maar u krijgt hiervoor wel een eerlijke keuring.

 

Wij repareren nooit gebreken zonder uw toestemming, u krijgt van ons altijd eerst een prijsopgave, als er reparaties noodzakelijk zijn voor de APK of als er adviesreparaties zijn. Klik hier voor het maken van een online afspraak of bel 038 - 421 72 94.

Wilt u weten wanneer uw auto gekeurd moet worden? Controleer hier de APK-vervaldatum van uw auto. Let op! Tegenwoordig ontvangt u geen herinneringsbrief meer van de RDW!

Benzineauto

Als uw auto op benzine rijdt en als de auto nog niet eerder is gekeurd, moet de eerste keuring vier jaar nadat de auto voor het eerst op de weg is toegelaten, plaatsvinden.

 

Na deze keuring moet uw auto twee keer om de twee jaar APK-gekeurd worden. Daarna wordt de keuring jaarlijks. Als uw auto al eerder APK-gekeurd is, geldt in principe de datum op het keuringsrapport. Dit wordt dan de vervaldatum voor de APK. Met andere woorden: uw auto moet voor deze datum zijn goedgekeurd.

Diesel auto

Als uw auto op diesel rijdt, moet de eerste APK-keuring drie jaar nadat de auto voor het eerst op de weg is toegelaten, plaatsvinden. Na deze keuring moet uw auto jaarlijks APK-gekeurd worden.

Telefoon icoon

Neem contact op voor een APK-Keuring via

038 - 421 72 94

Contact