Zwier Autoservice in Zwolle voor groot én klein onderhoud van uw auto in de regio Zwolle

Maak meteen een afspraak voor een beurt

Heeft uw auto een beurt nodig in de omgeving van Zwolle? Dan bent u bij Zwier Autoservice aan het juiste adres. Een grote of een kleine beurt van uw auto is vaak prima te combineren met uw APK-keuring. Afhankelijk van de door u gekozen beurt, kijken we uw auto na op diverse punten en voeren de gewenste reparaties in overleg met u uit. Ook vullen en controleren we natuurlijk de diverse vloeistoffen in de auto.

Grote beurt

Onder een grote beurt van een auto wordt groter onderhoud verstaan. Standaard worden bij een grote beurt de motorolie, het oliefilter, de luchtfilter en het interieurfilter vervangen en – bij een benzinemotor - ook de bougies.

 

Soms worden ook nog de koelvloeistof en de remvloeistof ververst. De overige vloeistoffen worden zo nodig bijgevuld en zo op peil gebracht.

 

Een belangrijk onderdeel van de grote beurt is de uitgebreide inspectie, waarbij eventuele aankomende mankementen in een vroegtijdig stadium kunnen worden opgespoord.

 

Als er voor uw auto geen flexibele onderhoudsinterval geldt, wordt een grote beurt iedere twee jaar geadviseerd. De uitgebreide inspectie neemt behoorlijk veel tijd in beslag, vandaar dat een grote beurt altijd duurder is dan een kleine beurt.

Kleine beurt

Tijdens een kleine beurt worden altijd de olie en het oliefilter ververst. Ook worden de andere vloeistoffen bijgevuld en zo weer op peil gebracht. Daarnaast wordt de auto op een aantal punten geïnspecteerd, zodat eventuele slijtage tijdig kan worden opgemerkt. Een kleine beurt wordt elk jaar geadviseerd, bij oudere auto’s zeker elke 15.000 km. Moderne auto’s hebben soms onderhoudsintervallen van 25.000 of 30.000 km.

Telefoon icoon

Neem contact op voor een grote of een kleine beurt via

038 - 421 72 94 

Contact